Boek nu voor schooljaar 2024-2025

Ervaar het positieve effect dat plezier in bewegen op jouw leerlingen heeft. Gooi JIJ de bal door?! komt graag langs om ieder kind een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Twijfel geen moment en doe mee!

Wij komen graag langs op jouw basisschool

Gooi JIJ de bal door?! is het professionele sportstimuleringsprogramma ter ondersteuning van docenten. Het is ontwikkeld met als doel om jouw leerlingen het plezier in bewegen te laten ervaren. Ze hebben het zo hard nodig! De clinics en lessen worden uiteraard door professionals begeleid. Het levert jou en je collega's inspiratie op en mogelijk extra tijd voor andere werkzaamheden.

Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder en lees wat het aanbod exact inhoudt. Of maak direct je gratis reservering!

Laat je inspireren!

Drie gratis clinics of structureel aanbod? Neem contact met ons op! Wij denken graag mee.

Opbouw van de clinics & lessen

Gooi JIJ de bal door?! wordt voor scholen aangeboden in twee vormen, namelijk: drie opeenvolgende clinics of structureel aanbod.

Opbouw van de drie clinics

Bij de opbouw van de clinics is rekening gehouden met de kerndoelen van het primair onderwijs. Plezier, teamspirit & samen successen beleven vormen de kern. Elke clinic streeft een doel na en bevat daarom een specifiek thema:

  • Les 1 Wat kan ik? Leer wat jouw kracht is en bouw aan je zelfvertrouwen.

  • Les 2 Wat kunnen we samen? Leer wat jouw teamrol kan zijn en samenwerken voor het beste resultaat.

  • Les 3 Wij zijn één team! Samen strijden met een doel, dat maakt een team.

Meer over de toegepaste methode voor de opbouw van de clinics lees je hieronder bij 'Meer dan bewegen'.

 

Wat halen jouw leerlingen uit onze clinics?

1)     Plezier in bewegen: ‘Sporten is een feestje!’. We streven ernaar dat alle leerlingen dat mogen ervaren.

2)     Verbinding: ‘Samen sta je sterk’. De bal is de verbinder, de goal is het doel… Jij en je team zijn de drijvende kracht.

3)     Zelfvertrouwen: ‘Goal!’ Samen successen vieren met steeds een ander in de hoofdrol. Wie gaat daar niet van ‘vliegen’?

4)     Succesbeleving: ‘Alsjeblieft, dit diploma heb je verdiend!’. Wie maakt dat niet trots?

Structureel aanbod op maat

Structureel aanbod gedurende het schooljaar is ook mogelijk. De vorm en frequentie bespreken we graag. Laat een bericht achter via de contactbutton hieronder. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Waar wacht je nog op? Probeer het gewoon!

Gooi JIJ de bal door?! is meer dan bewegen

De kwaliteit van Gooi JIJ de bal door?! bevindt zich in de kern: professionele opbouw van de clinics & lessen op basis van dé vijf belangrijke bewegingsvormen.

Het aanbod bestaat uit clinics of een lessenreeks die begeleid worden door getrainde professionals. Ze zijn opgebouwd uit de vijf motorische bewegingsvaardigheden: Kracht, Coördinatie, Uithoudingsvermogen, Lenigheid en Snelheid. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de specifieke omstandigheden en (pedagogische) doelstellingen die een gemeente, scholen of organisaties eraan willen koppelen. Plezier, teamspirit & samen successen beleven vormen de kern van de clinics en lessen. Daardoor gaan thema's als omgevingsbewustzijn en sociaal-psychologische ontwikkeling hand in hand met veelzijdig bewegen.

bondhandbal-logo-vossen-balk.png