Plezier in veelzijdig bewegen op de BSO!

Ervaar het positieve effect dat plezier in bewegen op kinderen heeft. Twijfel geen moment en doe mee!

Wij komen graag langs bij jouw BSO!

Gooi JIJ de bal door?! heeft een sportstimuleringsprogramma dat speciaal gericht is op BSO’s. Dit is bedoeld om jullie kinderen het plezier van sport te laten ervaren. Uiteraard onder professionele begeleiding. De bal is de verbindende factor en stimuleert de teamspirit.

Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder en lees wat het aanbod bij de BSO exact inhoud. Of maak direct je reservering!

Laat je inspireren!

Krijg een beeld van wat wij voor de BSO kunnen betekenen. Er is veel mogelijk!

Aanbod op maat!

Clinics

We verzorgen clinics op maat, passend bij jouw BSO-programma. Deze clinics worden begeleid door een professionele clinicgever en zijn opgebouwd vanuit de vijf motorische bewegingsvaardigheden: Kracht, Coördinatie, Uithoudingsvermogen, Lenigheid en Snelheid.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de pedagogische doelen van jouw BSO. Plezier, teamspirit & succesbeleving vormen de kern van de clinics. Daardoor gaan thema’s als omgevingsbewustzijn en sociaal-psychologische ontwikkeling hand in hand met veelzijdig bewegen.

Structureel aanbod

Structureel BSO-aanbod gedurende het jaar is ook mogelijk. We gaan graag om tafel om de vele mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met ons via onderstaande knop. Dan stellen we samen het programma boordevol professioneel begeleid sportplezier samen.

Kosten

Aan de clinics zitten kosten verbonden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Gooi JIJ de bal door?! is meer dan bewegen

De kwaliteit van Gooi JIJ de bal door?! bevindt zich in de kern: professionele opbouw van de clinics & lessen op basis van dé vijf belangrijke bewegingsvormen.

Het aanbod bestaat uit clinics of een lessenreeks die begeleid worden door getrainde professionals. Ze zijn opgebouwd uit de vijf motorische bewegingsvaardigheden: Kracht, Coördinatie, Uithoudingsvermogen, Lenigheid en Snelheid. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de specifieke omstandigheden en (pedagogische) doelstellingen die een gemeente, scholen of organisaties eraan willen koppelen. Plezier, teamspirit & samen successen beleven vormen de kern van de clinics en lessen. Daardoor gaan thema's als omgevingsbewustzijn en sociaal-psychologische ontwikkeling hand in hand met veelzijdig bewegen.

bondhandbal-logo-vossen-balk.png